Nyhed

Nyheder

 

 

Julefest

 

Fredag d. 30. november 2018 kl. 18.30

 

” Postkassen” Amager Landevej 71, 2770 Kastrup

 

Bus 35 + 36 kører lige til døren

Bus 5A + 350S kører til Korsvejen

 

 

Alle klubbens medlemmer samt jeres samlever, inviteres hermed til

årets store julefest.

 

Arrangementet er følgende:

I medbringer selv de lækre anretninger i madkurven I har lyst til at spise.

Vin, øl og vand kan købes til billige penge.

Kaffe og kager kan ligeledes købes til billige penge.

Støt klubben og benyt jer af disse gode tilbud.

Lotteri sælges, - der er gode præmier at vinde.

 

Musikalsk underholdning.

Alle medlemmer samt samspilsgrupper opfordres til musikalske indlæg.

Der er fri scene for alle medlemmer med indslag af enhver art.

 

Tilmelding.

Tilmeld jer på listen på klubaftenen.

Tilmelding senest d. 26 november.

Angiv hvor mange I kommer samt tilmeld jeres eventuelle musikalske indslag.

 

Du kan også ringe til

 

Ida tlf. 40 74 71 60 – mail: ida@islandsbrygge.dk

Jan tlf. 40 54 80 10 - mail: jan@baage.dk

 

Vi glæder os meget til at se jer alle sammen.

 

Festudvalget.

 

Søndag 12.november

kl. 14.00 Plyssen

 

Amager Harmonikaklub, Gårdsangerne spiller syng med melodier.

 

Nyheder

 

Amager harmonikaklub Stettin i Polen for 9. gang

 

Indbydelse til klubben blev sendt ud i rigtig, rigtig god tid, der var fin tilslutning, ca. 46 personer. Vi mødtes en regnfuld, lidt kold morgen. Kl. 6 var der afgang fra DGI byen. Teddy kørte bussen, dejlig rolig kørsel.

 

Alle var glade og glædede sig til at være sammen. Vi havde flere opsamlingssteder på vej ned gennem Sjælland. Alle blev samlet op og rygerne var tilfredse med, at de lige kunne få et hiv. Ombord på færgen Gedser Rostock, her var der bestilt morgenbord, vores guide Lillian var hurtigt oppe i restauranten og anviste pladser (dejligt). Ankomst til hotel Viktoria kl. 14.30, og fik anvist værelser. Herefter var dagen til fri afbenyttelse.

 

Mange har jo været her før, så de havde selv planer. Nye fulgtes med venner. Ida og Jette stod til rådighed hvis man ville have nogle ideer til restauranter eller andet. Taxaer er jo billige, så det var bare at sætte sig ind, og begive sig på restaurant, markedet eller til seværdigheder. Fredag var der rundtur med bus i byen. Lillian er en god formidler, der blev fortalt bredt om Stettins historie og de seværdigheder vi passerede, det afsluttedes med en gåtur langs den nye havnefront, der er rigtig flot, og et smut om den nye gamle by, hvor man har bygget op på eksisterende gamle fundamenter.

 

Det nye operahus, Hacken-terasserne, domkirken, ja der er utroligt meget at se på. Fredag aften var der underholdning af Ida. Vi startede, som sædvanlig med suppe, stenbøffer, is og kaffe. Derefter gik Ida og Peter i gang. Det var som altid fantastisk underholdning. Vi hørte alt hvad hjertet kan begærer, malkekoen, Havørnen, æselsangen, skåleviser, drikkeviser og frække viser. Tænk at have en spillelærer som Ida, hvor er vi dog heldige. Humøret var højt, Ida afsluttede kl. 24.00 med Amasing Grace. Fantastisk flot, alle var helt stille.

 

Lørdag kørte vores bus til Zan markedet, nær den tyske grænse. Et marked der er baseret på tyskere, så her handler man med euro. Der blev handlet flittigt på de forskellige markeder. Centrene i Stettin er flotte, og kan let overgå de Sjællandske centre.

 

Jeg har ikke helt styr på hvad folk begav sig ud på, men jeg håber det har været hyggeligt. Lørdag aften var Amin Jensen på programmet. Han kan mange ting: Synge opera så taget næsten lettede, lave parodier, lave stand op, og ikke mindst spille på mundharpe både med mund og næse. Meget afslappet fyr, som efter sin optræden, satte sig og festede med selskabet. Nogle savnede Keld og Hilda, som har underholdt os flere gange.

 

Diskoteket startede kl. 22.00, der blev danset flittigt, og kikket på Polske damer og herre. Som var på gulvet hele tiden, (de havde en fest), Nogle fra gruppen holdt ud til ved tre fire- tiden. Søndag kl. 11.30 kørte bussen så mod Danmark. Der var bestilt mad på båden, meget fin buffet. Alle var vist lidt trætte, stilhed i bussen, vi fik dog sunget vores slagsang Mel. Dejlig er sommernatten Vi er den hårde kerne, harmonika vil vi så gerne, står der en øl, ja så ta’r vi den, vi ved jo godt hvor en øl skal hen. Hårdpresset tilstår vi gerne, Polen er UG og stjerne, synge og grine i Polen som gæst, Ja! så har vi det bedst.

 

Aflæsning, og afsked med harmonikavenner, og ønsker om gensyn til næste år. En rigtig god tur med god stemning. Nogle ønskede, at se mere, andre ville helst være på egen hånd, derfor lægger vi hjernerne i blød, for at planlægge turen i 2018, som er 10. gang. Den er allerede booket til den 13. september.

 

Hilsen Ida og Jette, Amager Harmonikaklub

Formand Jan Baage

Viskumvej 16

2770 Kastrup

 

4054 8010

Sidste nyt

 

30 November 2018 Kl.18.30

” Postkassen”

Amager Landevej 71, 2770 Kastrup

Bus 35 + 36 kører lige til døren

Bus 5A + 350S kører til Korsvejen

 

November 12 2017

Gårdsangerene spiller på Plyssen

Kasser

Ida Hartlev Tlf: 4074 7160

 

Sekretær

Finn Jørgensen Tlf: 6126 2968

 

Bestyrelsesmedlemmer

Clavs Sørensen Tlf: 2670 2633

 

Johnna Persson Tlf: 3284 7087

 

Resior

Maj-BritT Fisker Tlf: 5333 0033

 

© Webdesign Clavs Sørensen